KERESÉS:
HírekCsabai kolbászKolbászmúzeumRendezvényterekDisznótorokrólÉTTEREMProgramok - JegyrendelésGalériaImpresszum

Hírek

Ajánlat óvodás csoportoknak
RSS
2015. április 19.
Tisztelt Óvodavezető! Engedje meg, hogy felajánljunk gyermekeiknek egy tartalmas, és ingyenes egynapos programot. Egészséges környezetben emlékezetes nap várja a kicsinyeket a békéscsabai CsabaParkban.

 

Érkezés a CsabaParkba, hozott tízórai elfogyasztása.

 

A Kolbászmúzeum megtekintése, játék az Óriások konyhája játszótéren, kolbászkészítésről játékos vetélkedő finom ajándékokért dolgozónk vezetésével. Egy igazi kolbászműhely megtekintése a Kolbászda üvegfalán keresztül. A kolbászkészítés befejező műveleteinek megtekintése a kicsinyeknek, a kísérőknek egy vásárlási lehetőség a Csabapark húsboltjában.

 

Utolsó játék az Óriások Konyhája Játszótéren.

 

Indulás vissza az óvodába.

 

A CsabaPark létesítményei díjmentesen látogathatók gyermekcsoportok részére is az év bármely szakában naponta 08-tól 18 óráig.

 

Tisztelt Óvodavezető!

 

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, várjuk szeretettel csoportját, illetve csoportjaikat. Ajánlatunktól eltérő igényeiket kérjük, jelezzék, örömmel állunk rendelkezésükre!

Elérhetőség: csabapark@vagyonkezelozrt.hu

 

                  +36 20 933 37 00

  

 A CsabaParkról:

A „Óriások konyhája” tematikus parkban a család apraja-nagyja kedvére kikapcsolódhat a kolbászkészítéshez kötődő ügyességi elemek kipróbálásával. Játékos módon ismerkedhetnek meg a kolbász előállításához kapcsolódó hagyományos eszközökkel és építményekkel. Megtalálható itt a húsdaráló és kolbásztöltő méretarányosan nagyított másolata, de fellelhető és ki is próbálható a tanyaudvarok egykor elmaradhatatlan épületei közül a füstölő és a góré. Mindezek az óriásokhoz méretezetten tekinthetők meg, és „liliputi” játszótérként kínálnak kikapcsolódási lehetőséget gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A CsabaPark gasztronómiai és rendezvényközpont mindezek mellett további élmények garmadáját kínálja a vendégek számára.

  • Megismerkedhetnek a Csabai kolbászhoz kapcsolódó tradíciókkal, megkóstolhatják vagy akár meg is vásárolhatják a méltán híres Csabai kolbászt és disznótoros ételeket. A Kolbászudvar látogatóközpontban a sertésfeldolgozás és kolbászkészítés hagyományait bemutató interaktív kiállítás, a jelenlegi feldolgozási technikákat alkalmazó látvány-kolbászműhely és ínycsiklandó disznótoros ízeket felvonultató étterem várja a vendégeket.
  • A Rendezvénycsarnok és környéke, a gasztronómiai fesztiválok, és egyéb rendezvények ideális helyszínéül szolgál.
  • A CsabaPark hangulatos környezetét képező 51 hektáros parkerdő területén 8 állomásos tanösvény szolgálja a vendégek aktív kikapcsolódását és pihenését.

 

 

 

www.csabapark.com

www.facebook.com/csabapark

CsabaParkKeresés